Een refurbished smartphone of iPhone heeft veel voordelen

IT Stunter

In de wereld van smartphones is er een enorme verscheidenheid aan modellen en merken beschikbaar. Een van de belangrijkste overwegingen bij het kopen van een smartphone is het prijskaartje. Nieuwe smartphones, met name de high-end modellen, kunnen erg duur zijn en niet voor iedereen betaalbaar. Hierdoor hebben veel consumenten de afgelopen jaren gekozen voor refurbished smartphones als alternatief. In dit artikel zullen we de voordelen van refurbished smartphones bespreken en daarbij vergeten we niet om het te hebben over de refurbished iPhone!

Wat is een refurbished smartphone?

Een refurbished smartphone is een tweedehands smartphone die is gecontroleerd, gereviseerd en eventueel gerepareerd om in goede staat te verkeren. In tegenstelling tot een tweedehands smartphone die door een particulier wordt verkocht, wordt een refurbished smartphone door een professionele verkoper als IT Stunter aangeboden. Dit betekent dat de verkoper verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het apparaat en een garantie biedt. Tegenwoordig is de iPhone een van de meest populaire en gewilde smartphones ter wereld. Met de nieuwste technologie, functies en prestaties, kan de iPhone echter ook behoorlijk prijzig zijn. Veel mensen willen wel graag een iPhone, maar hebben niet het budget om een gloednieuwe te kopen. 

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone of smartphone?

Er zijn verschillende redenen waarom consumenten ervoor kiezen om een refurbished smartphone of iPhone te kopen in plaats van een nieuwe. Hieronder bespreken we de belangrijkste voordelen.

Betaalbaarheid

Het grootste voordeel van een refurbished smartphone of iPhone is de betaalbaarheid. Door te kiezen voor een refurbished model, kun je dezelfde kwaliteit en prestaties krijgen als bij een nieuwe smartphone of iPhone, maar dan tegen een veel lagere prijs. Dit verschil kan wel 20% zijn! Dit kan vooral handig zijn als je geen honderden euro’s wilt uitgeven aan een nieuwe telefoon, maar toch een iPhone of een populair type smartphone wilt.

Kwaliteit

Refurbished devices zijn grondig gecontroleerd en gerepareerd voordat ze opnieuw in de verkoop worden gebracht. Dit betekent dat je een telefoon krijgt die zo goed als nieuw is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een oude, versleten telefoon krijgt. Het kán zijn dat er een krasje te vinden is op de behuizing, maar veel erger dan dat zal het niet worden. Je krijgt een device dat dezelfde kwaliteit en prestaties biedt als een nieuwe iPhone of smartphone.

Milieuvriendelijkheid

Het kopen van een refurbished iPhone of smartphone is ook een milieuvriendelijke keuze. Door te kiezen voor een gereviseerd model, voorkom je dat een andere telefoon wordt weggegooid en in de prullenbak belandt. Dit is een belangrijke overweging, omdat de productie van elektronica vaak vervuilend is en een aanzienlijke hoeveelheid afval produceert. Door de aanschaf van een refurbished exemplaar draag jij bij aan de circulaire economie.

Garantie

Bij IT Stunter worden alle refurbished devices geleverd met een garantie van maar liefst 12 maanden. Dit kan je gemoedsrust geven als je tóch twijfels hebt over de betrouwbaarheid van je aankoop. Daarbij weet je dat je 12 maanden lang zorgeloos gebruik kunt maken van jouw aangeschafte device. En dat voor een prijs die tot wel 20% lager ligt dan wat je voor een nieuw exemplaar zou moeten betalen!

Gerelateerde berichten