Een versnelde groei voor jonge bedrijven

Ben jij de eigenaar van een jong bedrijf? Dan weet je zelf maar al te goed hoe belangrijk het is om je zo snel mogelijk te ontwikkelen. Helaas hebben grote, bekende bedrijven nu eenmaal een voorsprong. Dat hoeft echter niet te betekenen dat jij achter blijft! In dit artikel leggen we uit hoe jij op online gebied zo snel mogelijk doorgroeit, met behulp van het Power Platform.

Wat is het Power Platform?

Laten we bij het begin beginnen. Het Power Platform is een set aan tools waarmee kleine bedrijven bepaalde processen binnen hun bedrijf kunnen automatiseren, verbeteren en daarna blijven ondersteunen. Dit blijft natuurlijk nogal vaag klinken, dus leggen we het graag uit aan de hand van een voorbeeld. Vroeger hadden veel bedrijven een expert op het gebied van security. Deze persoon was direct verantwoordelijk voor het opsporen en oplossen van een datalek. Met de technologie die wij tegenwoordig tot onze beschikking hebben, kunnen datalekken vaak automatisch opgespoord worden. De security expert kan zich, door het opsporen van datalekken te automatiseren, bezig houden met belangrijkere taken. 

Geen speciale kennis meer nodig

Wil je zelf graag aan de slag met het automatiseren van dit soort processen binnen jouw bedrijf? Dan kun je al snel aan de slag met Power Apps. Deze apps zijn specifiek zo ontworpen dat je er zelf een op maat gemaakte applicatie mee kunt bouwen, ook als je nog geen ervaring hebt met coderen of het ontwikkelen van apps. Dit betekent dat je dus niet meer afhankelijk bent van de programma’s van andere bedrijven, en dat jouw app precies doet waar hij voor bedoeld is. Geen enkel idee is te gek, en met een Power App kan het allemaal!

Tijdsbesparend

Als je een grote klant hebt binnengesleept, dan wil je deze graag zo snel mogelijk helpen. Door op tijd een goede service te verlenen, wordt de kans dat ze jouw bedrijf vaker inhuren namelijk steeds groter. Er is dan ook niets frustrerender om deels afhankelijk te zijn van het werk van iemand anders. Door een eigen data platform te gebruiken, kun je bij de benodigde apps zonder soms maanden op een oplossing van een ander bedrijf te hoeven wachten. Zo laat je pas een goede indruk achter bij de klant.

Schaalbaar

Zoals we eerder al hebben vastgesteld, is het het doel van jouw bedrijf om zo snel mogelijk door te groeien. Zodra de bal nu eenmaal begint met rollen, wil je er vervolgens ook van verzekerd zijn dat jouw bedrijf die groei wel aan kan! De apps die jij met een Power App hebt gemaakt, zijn van nature goed aan te passen. De app groeit dus met jouw bedrijf mee, in plaats van andersom. 

Gerelateerde berichten